Agenda

PKN - Greppeltocht
Vrijdag, 08 Oktober 2021, 18:00

GREPPELTOCHT 

Het nieuwe seizoen club gaat weer beginnen! Om meteen maar goed te beginnen organiseert de clubleiding voor alle leeftijden een greppeltocht op: 

Vrijdag 8 oktober 2021 

De greppeltocht houdt in dat je van het ene naar het andere punt loopt langs een aantal knooppunten die zijn uitgezet door de clubleiding. Je gaat door het weiland en over (misschien wel door) kleine slootjes heen om bepaalde punten te bereiken. Onderweg rijden er spotters over de doorgaande weg. Door je niet te dicht bij de doorgaande weg te begeven zorg je dat de spotters je niet zien. Als je het goed doet wordt je niet nat, misschien een klein beetje vies. Het groepje met de snelste tijd wint! 

Ben je nog nooit naar club geweest? Geen probleem! De greppeltocht is voor iedereen. Ook mag je al je vrienden en vriendinnetjes meenemen, ook als die niet in de 4H-dorpen wonen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Houd je van greppels of ben je op een andere manier enthousiast geworden? Als je je nog niet hebt opgegeven in de club-groepsapp meld je dan aan! Dit kan door een whatsapp bericht te sturen naar: 

(06) 11819094 

In de whatsapp-groepen van club zal te zijner tijd meer informatie verstrekt worden. Als je hier niet in zit nemen we persoonlijk contact met je op, of we voegen je toe aan de groepsapp als je dat goed vindt. Hopelijk tot gauw! 

© 2020 – Stichting Hichtepunten

Logo MulderMedia